Bärsele Mini

4.4

4.4(16)

879 kr

Liten, enkel och extra mjuk bärsele för nyfödd.


 • Perfekt första bärsele för nyfödd
 • Liten och enkel att ta på och av
 • Mjuk och följsam
Bärsele Mini
Nollställ
Produkt Färg Svart
Produkt Material Cotton
Svart
Cotton
Bärsele Mini, 3D Jersey, ljusgrå
Bärsele Mini, 3D Jersey, mörkgrå
BABYBJÖRN Bärsele Mini Duvblå 3D Jersey 021031
Bärsele Mini Pärlemorosa i luftig 3D Mesh - BABYBJÖRN
Bärsele Mini, 3D Mesh, Marinblå
Bärsele Mini Greige 3D Mesh
Bärsele Mini Antracitgrå 3D Mesh
Bärsele Mini Antikrosa Cotton
Bärsele Mini Indigoblå Cotton
Bärsele Mini Svart Cotton

2 i lager

Fri frakt

Leverans 2-4 arbetsdagar

Klarna logo Betala efter leverans

Egenskaper & Fördelar

Liten, enkel och extra mjuk bärsele för nyfödd

Bärsele Mini är en liten och enkel bärsele som du snabbt kan ta på för att bära din bebis i kortare stunder. Den är perfekt de första månaderna då barnet behöver mycket närhet alla tider på dygnet. Du kan enkelt öppna upp hela framstycket och lägga ner bebisen om hen somnat i bärselen. De mjuka tygerna formar sig runt bebisens rygg, ben och höfter och ger bra stöd. Genom tyget kan du känna barnets position och ryggens naturliga c-kurva med händerna.

Perfekt första bärsele för nyfödd

Bärsele Mini är en perfekt första bärsele speciellt anpassad för nyfödda bebisar som behöver mycket närhet. Du bär ditt barn högt uppe på bröstet så att hen alltid känner dina hjärtslag.

Liten och enkel att ta på och av

Bärsele Mini är vår smidigaste bärsele med bara ett fåtal justerbara spännen. Det gör att du snabbt kan ta på dig bärselen dag som natt för att trösta eller natta. Du kan enkelt knäppa upp bärselen och lossa hela framstycket för att lägga ner din sovande bebis. Steglös justering av bärselens storlek och huvudstöd gör att den lätt kan anpassas i takt med att ditt nyfödda barn växer.

Mjuk och följsam

De extra mjuka tygerna i Bärsele Mini gör det mysigt i bärselen och de är sköna mot din bebis känsliga hud. Bärselen formar sig kring barnets rygg, ben och höfter och ger bra stöd så att hen sitter i en bekväm, ergonomisk position. Genom tyget kan du känna din bebis position och ryggens naturliga c-kurva med händerna.

Unika bärseletyger

Tygerna i våra bärselar är specifikt framtagna för BABYBJÖRN och för att passa små bebisar. Våra mesh- och jerseybärselar är tillverkade i 3D-tyger som består av tre lager – en insida, en utsida och ett mellanlager. Istället för fyllning som kan göra bärselen varm består mellanlagret av en tunn enfibrig tråd. Det ger bärselen stadga som ett stoppat material men släpper samtidigt igenom luft så att den blir sval och skön när du bär.

3D Jersey
Vårt nyaste och mjukaste material 3D Jersey är gosigt som din skönaste t-shirt. Tyget är lent och följsamt och formar sig kring bebisen när du bär.Bärsele i mjukt jersey-tyg – BABYBJÖRN Bärsele Mini

3D Mesh
Svalt och luftigt nättyg med otroligt mjuk insida mot barnets hud. Nättyget släpper igenom mycket luft och torkar snabbt efter tvätt.Bärsele i mjukt nättyg – mesh – BABYBJÖRN Bärsele Mini

Cotton
BCI-certifierad bomull som är elastisk vid sittdelen och satinvävd för att vara extra len och skön. En tunn fyllning ger en liten, nätt och följsam bärsele. Bärsele i mjuk BCI-certifierad bomull – BABYBJÖRN Bärsele Mini

Tar liten plats

Bärsele Mini tar liten plats och kan enkelt stoppas ner i skötväskan eller under vagnen när du inte använder den.

Stadigt, justerbart huvudstöd

Ett bra huvudstöd är mycket viktigt för en nyfödd bebis och under de första fem månaderna tills barnet kan hålla huvudet upprätt själv. Bärsele Mini har ett stadigt, justerbart stöd för huvud och nacke.

Du får händerna fria

När du bär ditt barn i bärsele får du händerna fria till annat. Perfekt om du har en nyfödd bebis som behöver mycket närhet.

Bär inåtvänt eller framåtvänt på magen

När din bebis blivit större kan du välja om du vill bära inåtvänt eller framåtvänt. När du bär ditt barn framåtvänt bör hen vara minst 5 månader.

Nya behov när din bebis växer

I takt med att din bebis växer blir bärkomforten allt viktigare för dig som bär. Du vill kanske kunna bära ditt större barn under längre stunder eller på ryggen? Kolla in Bärsele One – vår bästsäljande ergonomiska bärsele med höftbälte och vadderade axelband, fler funktioner och ryggbärande för barn upp till 3 år.

Produktfakta

Ålder och vikt

Passar bäst under bebisens första månader. Testad och säker för 0–1 år (min. 3,2 kg, max 11 kg).

När du bär ditt barn framåtvänt bör hen vara minst 5 månader och väga max 11 kg. För barn mellan 3,2 och 4,5 kg ska benslejfarna användas för att minska benöppningarna.

Material

Alla material är snälla mot ditt barns hud och ofarliga att smaka på. De är fria från hälsofarliga ämnen och uppfyller kraven för Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. Det tycker vi är viktigt!

Bärsele Mini finns i tre olika mjuka material:

3D Jersey: Huvudmaterial: 80 % polyester. 16 % bomull, 4 % elastan. Väst: 100 % bomull

Se videon om vårt fantastiska jersey-tyg

3D Mesh: Nättyg i 100 % polyester

Cotton: 100 % BCI-certifierad bomull

Testat och säkert

Bärsele Mini uppfyller både europeisk och amerikansk säkerhetsstandard för bärselar, EN 13209-2:2015 och ASTM F2236.

Tvättråd

Maskintvätt 40‍ °C. Tvättas separat. Använd gärna miljövänligt och skonsamt tvättmedel utan blekmedel. Torktumla inte.

Att köpa en bärsele från BABYBJÖRN

Bärselar från BABYBJÖRN är enkla att använda och håller ditt barn i en upprätt position som ger fria andningsvägar, fri rörlighet för ben och armar samt ett bra stöd för nacke och huvud. Vi utvecklar alla våra bärselar i nära samarbete med medicinska specialister som barnortopeder och neonatalläkare. Allt för att du ska känna dig trygg när du bär ditt barn i en BABYBJÖRN Bärsele.
– Läs mer om att bära barn och få svar på vanliga frågor i vår bärseleguide
– Jämför våra olika modeller i jämförelsetabellen

 

Hur man använder

Hur använder jag Bärsele Mini?

I våra korta instruktionsvideor lär du dig bland annat att justera storleken, sätta fast haklappen och lyfta ut din sovande bebis.

 1. Så bär du en nyfödd baby inåtvänd i Bärsele Mini
 2. Så bär du ditt barn inåtvänt i Bärsele Mini
 3. Så bär du ditt barn utåtvänt i Bärsele Mini
 4. Så fäster du haklappen till Bärsele Mini
 5. Så fäster du överdraget på Bärsele Mini
 6. Så justerar du storleken på Bärsele Mini
 7. Så lyfter du ur ditt sovande barn ur Bärsele Mini

Vad är skillnaden mellan Bärsele Original och Bärsele Mini?

 • Bredare sittyta. Sittytan på Bärsele Mini är 10 cm bredare på det bredaste stället än på Bärsele Original och ger därför bättre stöd för det nyfödda barnets ben och höfter i inåtvänt läge.
 • Nya, unika bärselematerial. Bärsele Mini kommer i tre olika mjuka material: Cotton, 3D Mesh och vår nya 3D Jersey. Mesh- och jerseymaterialen är otroligt mjuka, har god luftgenomströmning och är svala och sköna när du bär. Bärselen i bomullssatin är svalare, tunnare och mer elastisk kring sittdelen än våra tidigare bärselar i bomull.
5.0
Smidig och trygg bärsele

...otroligt mjuk både för oss och för vår lilla bebis och den formade sig superfint efter hennes rygg.

"Frances mamma", Malmö
5.0
En mjuk och bekväm bärsele

Kroppskontakten och den närhet som selen möjliggör lugnar barnet. Vi har använt selen redan sedan första veckan våran son föddes…

Johanna81, Malmö
5.0
Ett av de bästa köpen!

...testat många olika då detta är tredje barnet men denna är absolut lättast att använda och sätta på sig än någon bärsele jag testat innan.

Emelie, Frändefors

Vardagsögonblick med Bärsele Mini

Tagga din bild med @babybjorn och ta chansen att synas på vår webbplats. Läs mer.

Recensioner